Campania 2%

PARTICIPATI LA CAMPANIA 2%!
SPUNETI SI CUNOSCUTILOR DVS!
NU VA COSTA NIMIC!

Acum ii puteti ajuta pe cei in suferinta fara sa scoateti bani din buzunarul dvs., sponsorizand o asociatie de bolnavi (cf. Legii nr. 571/2003). Va puteti asigura ca o parte din banii retinuti deja la buget ajung acolo unde trebuie, adica la oamenii care au mare nevoie.

CE ESTE MIASTENIA GRAVIS?
Este o boala cronica neuro-musculara de cauza autoimuna care se manifesta prin slabiciunea accentuata a muschilor voluntari ai corpului. Boala poate afecta pe oricine, la orice varsta, soldandu-se cu un handicap locomotor grav in multe cazuri.

ALEGETI ASOCIATIA NATIONALA MIASTENIA GRAVIS ROMANIA!

Asociatia Nationala Miastenia Gravis Romania este o organizatie neguvernamentala, nonprofit, singurele surse de finantare fiind donatiile, sponsorizarile si banii proveniti din campania 2%.

Cu banii stransi, asociatia poate sustine programele sale de ajutorare a bolnavilor cu medicamente si informatii, crearea unui website propriu, editarea de brosuri, pliante si alte materiale informative pentru pacienti, familiile lor, cadrele medicale si publicul larg.

CUM PROCEDATI? SIMPLU!
  1. pentru cei care realizati venituri numai din salarii - completati formularul 230
  2. pentru cei care aveti venituri numai din alte surse - completati formularul 200
  3. pentru cei care aveti venituri si din salarii si din alte surse - completati formularul 230 si formularul 200

 
 

Formularele trebuie completate cu datele dvs. si cu datele Asociatiei Nationale Miastenia Gravis Romania (denumire, CIF, IBAN; formularele deja completate cu aceste date le puteti descarca mai sus).

Nu completati rubrica "Suma" care va fi redirectionata, aceasta va fi calculata de angajatii administratiilor financiare.

Dupa ce le semnati, le trimiteti prin scrisoare recomandata (sau le depuneti personal) la administratia financiara de domiciliu pana la data de 25 mai anul curent. Recipisa obtinuta de la oficiul postal reprezinta dovada depunerii declaratiei/cererii in termenul legal prevazut. Adresele administratiilor financiare le gasiti pe site-ul ANAF.

Redirectionarea banilor este o operatiune strict confidentiala, este un act de vointa unilateral din partea angajatului.


MULTUMIM CA VA PASA!

Asociatia Nationala Miastenia Gravis Romania
Str. G-ral Macarovici George nr. 7, sector 6, 060142, Bucuresti, Romania
CIF: 18136030
Cont IBAN: RO61BTRL04601205M31656XX deschis la BT sucursala Lujerului, Bucuresti

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress