Campania 2%

Acum si TU POTI SA AJUTI persoanele care traiesc cu MIASTENIA GRAVIS! 

Doar TU POTI DECIDE daca lasi la stat 100 % din impozitul pe venitul tau, sau daca vei directiona 2% catre Asociatia Nationala Miastenia Gravis Romania!

NU TE COSTA NIMIC!

DOAR IMPREUNA putem contribui la CRESTEREA CALITATII VIETII persoanelor afectate de MG!  

ANMGR este o organizatie neguvernamentala de pacienti, apolitica si non profit, care are drept scop apararea drepturilor si intereselor persoanelor afectate de miastenia gravis si/sau bolile inrudite. Orice suma, oricat de mica, poate contribui la facilitarea accesului pacientilor la informatii, la informarea si mediatizarea  problematicii specifice bolnavilor miastenici, la pregatirea profesionistilor si la stimularea cercetarii medicale in domeniu.- proiecte pe care asociatia noastra le desfasoara exclusiv in beneficiul pacientilor si a apartinatorilor acestora.

 Iata cum poti ajuta:

Pina la data de 15 martie 2019, completeaza cu datele tale personale, data si semnatura si depune formularul 230 sau trimite-l prin posta cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice din localitatea ta de domiciliu.

DESCARCA FORMULAR 230

DESCARCA INSTRUCTIUNI DE COMPLETARE FORMULAR 230

INSTRUCTIUNI DE COMPLETARE

A. Formularul 230 – „Cerere privind destinația sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii”.

  • Cine completeaza:

 – persoanele care obtin venituri din salarii sau asimilate salariilor (diverse indemnizatii, solda militara, etc)

 – pensionarii

  • Unde si cum se poate depune:

1.) Sa fie trimise prin posta, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire – catre Administratia Financiara de care apartii conform adresei din BI/CI;

 2.) Se poate ca o persoana sa trimita  mai multe formulare, pe baza de borderou prin posta, prin scrisori recomandate, cu confirmare de primire, fiecare la Administratia financiara respectiva;

 3.) Pot fi depuse individual la registratura Administratiei financiare;

 4.) Pot fi depuse mai multe Formulare odata, la  registratura unei Administratii Financiare de catre o singura persoana, pe bază de borderou. Atentie, daca se depun mai multe declaratii odata, trebuie sa primiti numar de inregistrare pe  borderoul de predare-primire!

 5.) Pot fi depuse electronic –  prin intermediul serviciului Spațiul privat virtual – disponibil pe site-ul ANAF. Atentie, nu lasati pe ultima zi aceasta optiune, deoarece aveti nevoie de o parola pe care o puteti ridica doar personal de la sediul Administratiei Financiare de care apartineti!

B. Declarație unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice

  • Cine completeaza: cei care au numai venituri din alte surse, altele decat salarii sau pensii – venituri din chirii, activitati agricole, profesii liberale, jocuri de noroc, etc
  • Unde si cum se poate depune:

Acest formular se completeaza si se trimite NUMAI electronic, prin  serviciul Spațiul Privat Virtual disponibil pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală

Atentie: Noi va trimitem doar UN MODEL  de Declaratie  Unica, completat cu datele asociatiei noastre!

DESCARCA DECLARATIA UNICA  – MODEL

OBSERVATII

  •  Daca vrei cu adevarat sa ajuti, strange cat mai multe formulare 230 de la parinti, bunici, rude, prieteni, vecini, colegi, rudele prietenilor si ale colegilor si completeaza-le cu datele ANMGR!!!
  •  Formularele trebuie completate cu datele tale si cu datele Asociatiei Nationale Miastenia Gravis Romania (denumire, CIF, IBAN). Formularele deja completate cu aceste date se pot descarca mai sus.
  • Nu completa rubrica „Suma” care va fi redirectionata, aceasta va fi calculata de angajatii administratiilor financiare.
  • Recipisa obtinuta de la oficiul postal reprezinta dovada depunerii declaratiei/cererii in termenul legal prevazut.
  • Adresele administratiilor financiare le gasiti pe site-ul ANAF aici
  • Redirectionarea banilor este o operatiune strict confidentiala, este un act de vointa unilateral din partea angajatului.NIMENI nu are dreptul sa va impuna cui sa directionati acesti bani!

Asociatia Nationala Miastenia Gravis Romania
Str. G-ral Macarovici George nr. 7, sector 6, 060142, Bucuresti, Romania
CIF: 18136030
Cont IBAN: RO61BTRL04601205M31656XX deschis la BT sucursala Lujerului, Bucuresti

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress