22 Iulie 2018 – Ziua Mondială a Creierului #WorldBrainDay

1 din 3 persoane experimentează în timpul vieții o afecțiune neurologică precum migrena, comoția cerebrală, accidentul vascular cerebral, nevralgia, paralizia etc
Cu ocazia Zilei Mondiale a Creierului de duminică, 22 iulie 2018, dăm startul campaniei #UnderTheUmbrella, pentru conștientizarea afecțiunilor neurologice! 

#MiasteniaGravis. Dar, trebuie să știm cu toții că urmare a acestei campanii europene, o organizație de pacienți – #EFNA, va aduna toate aceste poze și mesaje și va merge cu o petiție la Parlamentul European prin care se cere ca bolile neurologice să fie declarate o PRIORITATE LA NIVEL EUROPEAN. 

Tot cu ocazia Zilei Mondiale a Creierului are loc la nivel european #UnderTheUmbrella, o campanie de conștientizare a afecțiunilor creierului (Brain Disorders Awareness), organizată de Federația Europeană a Asociațiilor Neurologice (EFNA) ce presupune implicarea tuturor pacienților cu astfel de afecțiuni, a prietenilor și familiilor acestora pentru a atrage atenția asupra acestui subiect. Persoane din întreaga lume, inclusiv din România, se fotografiază având ca element comun o umbrelă și mai ales ideea de a-i aduce sub aceeași umbrelă și pe cei apropiați. “Ploaie sau soare? În Europa sau Africa? Australia sau Statele Unite? Nu contează unde ești sau ce vremea este afară! Te invităm să fim împreună sub aceeași umbrelă. Noi, la APAN România, am început deja să ne adunăm pentru tulburările creierului. Ești și tu cu noi?Te provocăm să ni te alături! Tot ceea ce îți trebuie este o umbrelă și un smartphone. Un simplu selfie cu prietenii, familia, colegii sau singuri pe care să-l distribui pe pagina noastră de Facebook (facebook.com/APANRomania). „1 din 3 persoane suferă de tulburări cerebrale. Tu?”

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress