Împreună cu pacienții cu miastenie, membrii familiilor acestora, prietenii lor, împreună cu toate persoanele afectate de miastenia gravis sau alte afecțiuni înrudite, ne străduim să construim o comunitate de susținere pentru cei afectați de miastenia gravis, sporind gradul de conștientizare a publicului, oferind informații și oportunități și încurajând legături semnificative între ele.

 

 

Dacă doriți să fiți la curent cu ultimile noutăți din domeniul miasteniei și din activitatea ANMGR, să intrați în contact cu alte persoane cu miastenie, să schimbați idei, experiențe, probleme, precum și modalități de a  depăși momentele dificile ale vieții cu miastenie, vă invităm în următoarele comunități on-line:

  1. Pagina de Facebook a Asociației Naționale Miastenia Gravis România

  Adresă: https://www.facebook.com/AsociatiaMiasteniaGravis

Pe această pagină găsiți cele mai noi informații atât din domeniul miasteniei gravis, cât și din domenii conexe: recuperare, social, dizabilități, psihologie, noutăți din activitatea altor asociații de pacienți sau medicale din domeniu bolilor auto-imune sau neuro-musculare, naționale sau internaționale.

Aici se pot urmări, deasemenea, informații despre acțiunile și activitățile asociației noastre, concursuri, diferite întâlniri on-line etc. 

                 

 

2. Grup Facebook Miastenia Gravis Romania

Adresă: https://www.facebook.com/groups/524709961409763

Aici aveți posibilitatea să intrați în contact cu alte persoane cu miastenie, să schimbați idei, experiențe, probleme, precum și modalități de a  depăși momentele dificile ale vieții cu miastenie.

Grupul are peste 600 de membrii, persoane cu miastenie, membrii ai familiilor acestora sau cadre medicale interesate de acest subiect…..așa că, orice întrebare  ați pune, există o probabilitate foarte mare să primiți mai multe răspunsuri la ea!

                                          

 

 

3. Grup de discuții Google – Miastenia Gravis Romania Grup

Adresă: https://groups.google.com/g/miastenia-grup-romania

Acesta reprezintă tot o comunitate a pacienților/aparținătorilor cu miastenia gravis din România unde se împărtășesc experiențe de viață cu MG.

Aici discuțiile se poartă prin intermediul adreselor de email.