Recâștigă-ți controlul asupra propriei vieți!

Informează-te. Relaționează cu cât mai multe persoane cu aceeași afecțiune, MG.
Întreabă, răspunde! Evoluează! Implică-te!

NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM CONSTRUI O VIAȚĂ MAI BUNĂ PENTRU PERSOANELE CU MIASTENIE DIN ROMÂNIA!

DEVINO MEMBRU!

  Dacă dorești să faci parte din comunitatea persoanelor cu Miastenia Gravis, în calitate de membru susținător/activ ANMGR, te rugăm să completezi datele de mai jos:

  A. Membru susținător ANMGR – persoană care dorește să primească informații despre activitățile și proiectele ANMGR și să participe la evenimentele organizate de ANMGR

  (Optional) Mă înscriu în numele unui pacient/reprezint un pacient (în cazul pacienţilor minori):

  B. Membru activ ANMGR - persoană care se implică și contribuie în mod voluntar în implementarea activităților si proiectelor ANMGR

  Dacă da, care sunt domeniile de activitate în care ați putea să contribuiți la activitățile ANMGR?

  1. Evenimente organizate de ANMGR în mediul on-line și fizic

  2. Informare și suport pentru comunitatea MG

  3. Dezvoltare instituțională

  INFO

  Toată activitatea ANMGR se desfășoară exclusiv prin forțe proprii, pe bază de voluntariat a membrilor comunității ANMGR. După cum bine știți, resursele fizice și de energie ale unui pacient cu MG sunt limitate. Din acest motiv, contăm pe implicarea dvs. pentru a asigura continuitatea activităților ANMGR.

  DACĂ NU NOI, ATUNCI CINE?
  DACĂ NU ACUM, ATUNCI CÂND?

  În conformitate cu prevederile legislației privind protecția datelor aplicabilă în România și în UE, Asociația Națională Miastenia Gravis România, cu sediul în Mun. București, sector 6, str. Ghirlandei nr. 32, numită în continuare ANMGR, prelucrează date cu caracter personal, cu respectarea principiilor menționate în continuare, în scopuri legitime. Va rugam sa consultati informatiile din documentul ”GDPR - Politică de confidențialitate” deoarece acesta exprima politica ANMGR cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în mod exclusiv cu respectarea cerințelor legale și în condiții care să asigure securitatea, confidențialitatea și respectarea drepturilor persoanelor vizate.

  * Câmpurile sunt obligatorii
  ** Câmpurile nu sunt obligatorii, dar ne ajută să luăm mai ușor contact cu dvs.