Expozitie de fotografie

library_NadiaR1Pentru a marca Saptamana Europeana Miastenia Gravis, asociatia MG-Ro va invita sa vizitati expozitia virtuala de fotografie a celor care au dorit sa isi exprime „digital” ideile si sentimentele fata de tema acestui an „Miastenia Gravis fara frontiere”. Puteti sa vizionati galeria aici.

Saptamana Europeana Miastenia Gravis 25 februarie-3 martie 2013

La Adunarea Generala a EuMGA de la Bruxelles din mai 2012, la propunerea MGA din Cipru s-a discutat organizarea Saptamanii Europeane MG in ultima saptamana a lunii februarie din fiecare an.
In aceasta saptamana asociatiile europene de MG (membri ai EuMGA sau nu) pot organiza diverse activitati specifice: cursuri, publicatii cu subiecte legate de MG, articole in ziare, expozitii, interviuri la TV sau Radio si alte activitati sau evenimente. Aceasta initiativa va aduce MG in prim-plan si va ajuta la consolidarea sentimentului de solidaritate a comunitatii MG întreaga Europa.
Saptamana europeana MG 2013 va avea loc de la 25 februarie – pana pe 3 martie 2013, în aceeasi perioada cu evenimentele EURORDIS dedicate bolilor rare, in aceasta saptamana sarbatorindu-se si Ziua Bolilor Rare, pe 28 februarie 2013.

library_panza_solidaritatiiPentru a sarbatori impreuna Saptamana Europeana MG, Asociatia MG-Ro va invita sa participati la crearea unei expozitii virtuale de fotografie cu tema „Miastenia Gravis fara frontiere”. Nu sunteti conditionati sa fiti membri ANMGR, ci doar sa aveti dorinta de a va exprima „digital” ideile si sentimentele legate de tema acestui an. Aveti posibilitatea sa trimiteti maxim trei fotografii in format jpg, cu rezolutie buna si pe cat posibil sa fie frumoase, inedite sau originale (pot contine mesaje scrise, persoane, peisaje, obiecte, colaje, prelucrari foto etc.). Daca apar persoane in fotografii, va rugam sa va asigurati ca aveti acordul lor de a fi facute publice pe site-ul asociatiei. Va rugam sa ne trimiteti fotografiile pe adresa asociatia.miastenia@gmail.com pana la data de 24 februarie, insotite de numele sau pseudonimul dvs. Expozitia va putea fi vizualizata incepand cu 25 februarie pe site-ul www.miastenie.ro. Succes!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress