Luna iunie – luna intenationala MG

Asociatia noastra aniverseaza 8 ani de activitate a Helpline INFO MG-RO

Este unicul serviciu european din categoria Helpline pentru boli rare, specializat pe o singura boala rara si unicul sustinut 100% prin munca voluntarilor.

INFO MG-RO ofera informatii despre miastenia gravis si managementul bolii, centre medicale unde se poate diagnostica si trata MG si specialisti din tara si strainatate, grupuri de suport locale / contact cu alti pacienti, servicii sociale, farmacii, situatia medicamentelor specifice pentru MG, sprijin psihologic.

Furnizam gratuit materiale informative despre miastenie, care se pot comanda de la asociatie (trimise prin posta) sau de pe website (www.miastenie.ro)

Puteti accesa INFO MG-RO la numerele de telefon 0744 704 399; 0743 470 122 (program: luni – vineri : 10 – 16). Sau pe e-mail: asociatia.miastenia@gmail.com, precum si utilizand webiste-ul www.miastenie.ro , si pagina noastra oficiala de Facebook.

Analiza anuala a apelurilor primite de INFO MG-RO : Numarul de apeluri primite si prelucrate de noi este in medie de 250 pe an. Prelucrarea se face cu protectia 100% a datelor dvs.personale. INFO MG-Ro este membru in Reteaua Europeana a Centrelor de Informare pentru boli rare (ENRDHL) si participa annual la intalnirea coordonatorilor centrelor europene de la EURORDIS,iar analiza apelurilor de la INFO MG-RO este inclusa annual in studiul european centralizat.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress