“Miastenia Gravis si afectiunile înrudite” de prof. Henry Kaminski, editia a doua, 2010 – proiect realizat 100% de ANMGR

Cel mai bun si complet tratat despre Miastenia Gravis din lume, scris de cei mai reputati medici si cercetatori este acum si în Romania prin eforturile asociatiei noastre, pentru a sta la dispozitia medicilor romani, oferindu-le ocazia sa-si imbunatateasca cunostintele despre MG, spre binele si în folosul pacientilor.

Prof. H. Kaminski de la Universitatea din Saint Louis – SUA ne-a facut onoarea de a ceda drepturile de traducere a cartii sale asociatiei noastre.

Asociatia a finantat traducerea cartii de catre o firma specializata in traduceri medicale, iar lucrarile de editare, revizie a traducerii, corectura de litera, tehnoredactare si coperta au fost realizate de membri ai asociatiei noastre care au lucrat voluntar. De remarcat ca la revizuirea traducerii am beneficiat de ajutorul mai multor medici specialisti din tara, care si-au oferit serviciile voluntar.

Cartea este gata, iar pretul unui exemplar este 40 lei la care se adauga 10 lei taxe de expediere (Posta Romana) – in total 50 lei. Membrii Asociatiei Nationale Miastenia Gravis Romania beneficiaza de o reducere de 25%, deci pretul este de 30 de lei pentru o carte, la care se adauga taxe postale de 10 lei – in total 40 lei. Plata se va face ramburs, la ridicarea coletului de la posta.

Daca doriti cartea va rugam sa ne trimiteti un mesaj pe adresa de e-mail a asociatiei asociatia.miastenia@gmail.com specificand datele de contact.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress