Saptamana pacientilor

Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania organizeaza pentru prima data in Romania, “Saptamana pacientilor” in perioada 11-17 martie 2013. Evenimentul va avea loc sub sub Înaltul Patronaj al Guvernului Romaniei. “Saptamana pacientilor” cuprinde o campanie de informare nationala pentru pacienti, dezbateri cu medicii si studentii de la universitatile de medicina, Forumul National al Asociatiilor de Pacienti (eveniment aflat deja la a IV-a editie) si lansarea programului Telefonul Pacientului. Campania de informare va cuprinde difuzarea unui pliant in spitalele din toata tara, care va cuprinde aspecte ce tin de drepturile pacientilor, importanta controlului periodic si a altor teme de interes pentru pacienti. Pliantul „Dreptul la sanatate prin informare” poate fi consultat aici.

TELEFONUL PACIENTULUI
0 800 800 242

Numar apelabil gratuit din toate retelele de telefonie din Romania

Acest serviciu este destinat pacientilor care au suferit o incalcare grava a drepturilor in sistemul medical si cel de protectie sociala. Daca ati fost victima unei incalcari grave a drepturilor, ati semnalat problema catre autoritatile responsabile si problema nu a fost solutionata va rugam sa informati Coalitia Organizatiilor de Pacienti cu Afectiuni Cronice COPAC.

In curand:

www.lipsatratament.ro

Intra pe acest site si spune daca in spitalul tau nu se gaseste un medicament care ti-a fost prescris de medic. Ministerul Sanatatii si celelalte institutii responsabile vor fi alertate pentru rezolvarea situatiei.
Pentru mai multe informatii: contact@lipsatratament.ro, lipsatratament@yahoo.com.tel 0213236868

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress