Zilele Institutului Clinic Fundeni 3-6 octombrie 2018

Pentru a marca intr-un mod festiv succesele si performantele medicale constante si in cursul anului 2018, Institutul Clinic Fundeni organizeaza Zilele Institutului Clinic Fundeni .

Eveniment de traditie in cadrul manifestarilor stiintifice din Sanatate, Zilele Institutului Clinic Fundeni s-a deschis cu Conferinta – dezbatere “Institutul Clinic Fundeni – Unitate strategica in dezvoltarea sistemului public medical romanesc”, in data de 03 octombrie 2018, la Palatul Parlamentului, in parteneriat cu Ministerul Sanatatii si Parlamentul Romaniei. In cadrul Conferintei-dezbatere, s-a prezentat bilantul activitatilor Institutului dar si o proiectie a planurilor de viitor ale acestuia cu accent pe Initiativa, Performanta, Dezvoltare, Educatie, Respect. Totodata cadre medicale din cadrul Institutului Clinic Fundeni au prezentat rezultatele medicale si stiintifice precum si proiectele actuale si de perspectiva ale institutiei.

Un punct important în cadrul Zilelor Institutului Clinic Fundeni 2018 se referă la prezentarea noilor Centre de Excelență integrate în cadrul unității medicale, printre care și Centrul de Tratament pentru MiasteniaGravis.

In zilele urmatoare ,au avut loc la Institutul Fundeni, sesiuni de comunicari stiintifice. La sesiunea dedicata neurologiei, au prezentat lucrari stiintifice despre Miastenia Gravis Dr.Crisanda Valciu,  sefa Sectiei de MG din cadrul Clinicii neurologice, Dr. Mirela Draghici , Dr.Oana Mihalache si alti specialisti si a participat si un grup de pacienti membri ai ANMGR.

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress