Conferinta Nationala dedicata Asociatiilor de Pacienti, a 4-a

Conferinta Nationala dedicata Asociatiilor de Pacienti, a 4-a

Marti, 17 octombrie 2017, in Bucuresti, la Hotel Ramada Parc au avut loc lucrarile actualei conferinte, avand ca tema principala ”Pacientii si Medicina Personalizata”.

Peste 100 de membri ai asociatiilor de pacienti din intreaga tara (printre care si reprezentanti ai asociatiei noastre) au fost alaturi de reprezentanti ai autoritatilor din domeniul sanatatii. Evenimentul s-a dorit a facilita identificarea posibilelor solutii la numeroasele probleme ale sistemului de sanatate din Romania, de a promova initiative si proiecte de succes, de a propune schimbari ai de a prezenta actiunile si proiectele asociatiilor de pacienti.
Accesul pacienților la tratament (a avut loc o discutie importanta pe marginea lipsei de imunoglobuline din spitale), preturile medicamentelor, programele nationale de sanatate si accesul pacientilor la serviciile garantate de stat, tratamente si tehnologii inovatoare in medicina, modificari si reglementari legislative cu impact direct asupra pacientilor sunt cateva dintre temele care au fost abordate in cadrul conferintei organizate de Oameni si Companii, cu sprijinul partenerilor de la Farmexpert si Roche Romania.

Postat: 18 octombrie 2017

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress