Grupul de pacienti cu MG la Centrul NoRo, Zalau, 2015 – Un succes

Textul acestui articol este scris de una dintre participantele la acest grup, E. C.

„Simt bucurie si recunostinta pentru posibilitatea de a fi putut fi acolo o saptamana alaturi de persoane minunate. Sunt diagnosticata cu MG din septembrie 2013 si, neavand o prea mare experienta in legatura cu aceasta afectiune, mi-am dorit sa intalnesc si alte persoane cu aceleasi probleme ca ale mele. Aveam multe intrebari pe care doream sa le pun celor mai “experimentati” si, de asemenea, dorinta in suflet sa invat cat mai multe de la ei. Nu cunosteam indeaproape pe nimeni din grup si, totusi, atunci cand am sosit la centrul din Zalau si ne-am intalnit cu grupul, a fost un sentiment foarte placut, de parca ne cunosteam de ani … S-au impartit zambete si cuvinte spontane impreuna cu o imbratisare calduroasa si imediat ne-am simtit foarte uniti.

Personalul din centru a fost la inaltime, as indrazni sa le dau calificativul Foarte Bine. Consider ca spiritul si pulsul casei il poti simti cu adevarat numai daca esti acolo. Am avut programe variate, de exemplu kinetoterapie, hidroterapie, ergoterapie (terapie ocupationala), curs de prim ajutor, consiliere psihologica individuala cat si de grup, intalnire personala cu un medic neurolog si intalnire la nivel de grup cu un medic genetician.
Am avut ocazia sa stam impreuna serile, sa povestim si sa radem, sa ne impartasim bucuriile, dar si durerile.
Ne-am incurajat unii pe altii, ne-am sfatuit reciproc si, lucrul cel mai important, am legat prietenii, pentru ca impreuna pe acest drum sa fim mai puternici!”

Multumim pentru ca impartasesti cu noi experienta ta la Centrul NoRo, Zalau.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress