Iubirea schimba totul

Vreau sa va impartasesc si eu experienta mea si sa va spun ce mi-a adus mie bun in viata aceasta boala. In primul rand eu am ajuns sa cred ca bolile si in special cele autoimune sunt produsul gandirii noastre defectuoase si a subconstientului, ca rezultat a ceea ce am fost noi invatati sa credem sau a ceea ce ne-a afectat pe noi ca oameni pe parcursul vietii. Sunt lucruri care ne-au determinat sa ne facem o parere despre noi, poate chiar din copilare, poate chiar din anumite mesaje transmise de parinti, fara nicio o rea intentie de altfel.

Eu am crescut mereu cu impresia ca nu sunt destul de buna si nu avut niciodata incredere in mine sau in propriile mele forte, in ideeile sau gusturie mele. Desi am avut o familie care m-a iubit, au fost anumite vorbe spuse in vant care pe mine m-au marcat… Si de atunsi am ramas asa, fara incredere, fara sa stiu ce vreau in viata, fara sa fiu sigura pe ceea ce imi place, fara sa ma iubesc practic. Toata viata mea a fost mai important sa le fac altora pe plac, decat sa imi fac mie vreo pofta. Ceea ce era total gresit!

De cand m-am imbolnavit am ajuns sa merg pe la bioenergeticieni, terapii Bowen, cursuri de dezvoltare personala, chiar si Thetahiling. Si am ajuns la concluzia ca toate duc in acelasi loc si functioneaza pe acelasi principiu. Ca cel mai important lucru in viata este IUBIREA! Si nu putem da iubire atat timp cat nu ne iubim pe noi insine.

Tot ce am scris mai sus nu am constientizat decat multi ani dupa boala. Inca lucrez cu mine si cu mintea mea si cred din tot sufletul ca exista cineva acolo sus care ne iubeste?!

Am trecut si eu prin perioade cumplite din cauza bolii, dar si atunci am crezut si am simtit ca Dumnezeu este cu mine, desi nu sunt o persoana religioasa (nu prea merg la biserica). Totusi sunt credincioasa si ma rog in fiecare zi… mai bine spus multumesc in fiecare zi pentru ceea ce am primit de la viata, pentru fetita mea facuta in timpul bolii, care e sanatoasa si care imi lumineaza zilele, pentru sotul meu care m-a sprijinit si mi-a dat toata dragostea si suportul, pentru lucrurile materiale si pentru cele spirituale, pentru ca am ajuns sa ma cunosc, pentru ca pot vedea si ma pot bucura de soare, pentru ca pot manca, respira etc. Sunt sigura ca nu as fi fost atat de recunoscatoare pentru toate lucrurile astea daca nu m-as fi imbolnavit de aceasta boala „ascunsa”! Si pentru asta ii multumesc divinitatii ca mi-a dat-o!

Vorba melodiei cantata de Andra „Iubirea schimba totul!

Va multumesc si voua ca existati!

Postata de Elena M.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress